Στη μονάδα παραγωγής του έχει εγκαταστήσει σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό και πωλητήριο. Εκεί μπορεί κάποιος να προμηθευτεί το εξαίρετο μέλι αλλά και όλα τα παράγωγα του, όπως γύρη, πρόπολη, κηρήθρα αλλά και το ντόπιο ευωδιαστό κερί και τις καταπραϋντικές κηραλοιφές του. Επίσης το κατάστημα ‘Στάζει μέλι’ διαθέτει παραδοσιακά προϊόντα παραγωγής του, όπως σπιτικά γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες.Παστέλια για τους γάμους με σουσάμι και με θυμαρίσιο μέλι Κύθνου.Ντόπια κάπαρη και βότανα μαζεμένα από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, θερμιώτικο κρασί και χειροποίητα λικέρ.

Τα προϊόντα μας

 • Η μέλισσα

  Η μέλισσα και τα "θαυματουργά" προϊόντα της… Χρησιμοποιείστε τα προϊόντα της μέλισσας για θεραπευτικούς σκοπούς!

 • Το Μέλι

  Το μέλι έχει αντισηπτικές ιδιότητες, είναι τονωτικό, αυξάνει τον ρυθμό λειτουργίας της καρδιάς, μειώνει προβλήματα έλκους στο στομάχι και γενικά συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού. Η κατανάλωση μελιού βοηθά τη γρηγορότερη αποκατάσταση της υγείας σε περιπτώσεις αναιμίας, λόγω του σιδήρου που περιέχει. Θεωρείται ένας θησαυρός υγείας και δύναμης.

 • Ο Βασιλικός Πολτός

  Ο βασιλικός πολτός είναι πηγή πρωτεϊνών, αμινοξέων, λιπιδίων, βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων. Είναι διαδεδομένη η αντίληψη ότι έχει κάποια ευεργετική επίδραση στον άνθρωπο.

 • Η Γύρη

  Η γύρη των μελισσών είναι μια σούπερ θρεπτική τροφή που, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορεί να σας κάνει να νιώσετε γεμάτοι ενέργεια και να βελτιώσετε τον εαυτό σας μέσα κι έξω.

 • Η Πρόπολη

  Έχει βακτηριοστατικές, αντιμικροβιακές & μυκητοκτόνες ιδιότητες.

 • Το Κερί

  Tο κερί χρησιμοποιήθηκε φαρμακευτικά για την χρόνια μαστίτιδα, το έκζεμα, την επούλωση εγκαυμάτων και πληγών, την δερματίτιδα, την θυλακίτιδα, τα σπυριά του δέρματος, την τερηδόνα και την ουλίτιδα.

Μέλι: θησαυρός υγείας και δύναμης για υγιεινή ζωή!